EtusivuEsittelyHinnastoOta yhteyttäSuosituksetyhteistyökumppanit


"Gurun" asiantuntemus nyt käytettävissäsi!

Yhteystiedot:
Matti Halonen
Hämeenkatu 5 A, 6.krs
33100 Tampere

Tel. 050 1916
Email: guru.halonen@kolumbus.fi

Team SportLife
Matti Halonen on urheiluravitsemuksen ja laihduttamisen tunnetuimpia ja arvostetuimpia asiantuntijoita Suomessa. Hän kirjoittaa alan lehtiin artikkeleita ja luennoi eri asiantuntija- ja harrastajaryhmille ympäri Suomen. Monet muistavat hänet suositusta TV-nelosen Fit4You kuntoiluohjelmasta, jossa hän veti ravitsemusosiot koko kolmen vuoden tuotannon ajan. Hän on myös toiminut ravintoasiantuntijana urheilukanavalla 2007-2008 pyörineessä kuntosaliharrastajille suunnatussa HCBB ohjelmassa.

Tulokset näkyvät

Suuri osa menestyneistä kansainvälisen- ja kansallisen huipputason suomalaisista kehonrakentajista sekä eri fitnesslajien urheilijoista on ollut Matti Halosen valmennuksessa, mukaan lukien seitsemän IFBB:n ammattilaista. Hänellä on erittäin laaja kokemus bikini fitness, body fitness, fitness, athletic fitness ja men's & women's physique kilpailijoiden sekä kehonrakentajien kisadieeteistä. Halonen on toiminut myös muiden huippu-urheilijoiden ravitsemusvalmentajana, lukuisat tunnetut urheilujoukkueet ja yksilöurheilijat ovat saaneet ruokailuohjeensa häneltä. Matilla on myös pitkäaikainen omakohtainen kilpailukokemus kehonrakennuksessa MM-tasolle asti.

Omalla ohjelmalla tavoitteeseen

Matti Halonen laatii myös kuntoilijoille henkilökohtaisia ravinto- ja harjoitusohjelmia. Sinulla on mahdollisuus saada juuri sinun tarpeisiisi, tavoitteisiisi ja päivärytmiisi räätälöity henkilökohtainen ravinto- ja liikuntaohjelma.

Ohjelman avulla saavutat varmemmin tavoitteesi, olipa se sitten laihtuminen, kiinteämpi ja muodokkaampi vartalo, lihasmassan kasvattaminen tai parempi kunto ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Copyright © 2018 www.mattihalonen.com