EtusivuEsittelyHinnastoOta yhteyttäSuosituksetyhteistyökumppanit


Suositukset
Liis Org
Team SportLife
IFBB Body Fitness
Yhteistyö Matin kanssa alkoi 2014 alkuvuodesta jolloin päätin aloita minun fitnessurani. Onnistunut yhteistyö on tuottanut tuloksena body fitneksessä muun muassa EM 5., SM 3, Fitness Classic voitto, Diamond Cup Varsova 2.

Valitsin Matin valmentajakseni, koska halusin kisamatkalleni ammattilaisen, jolla on reilusti kokemusta, tietotaitoa sekä asiantuntemusta, miten voin kehittää oman vartaloni tavoitettu suuntaan. Kaikista eniten arvostan, että Matti laittaa aina mun terveyden ensisijalle, kisadieetillä tai kehityskaudella.

Erittäin iso plussa on myös Matin erittäin nopeat vastaukset kysymyksiin, joten aina ovat ammattimaiset vastaukset nopeasti saatavilla..

Olen erittäin kiitollinen, että olen päässyt Matin valmennuksiin ja tiedän, että pystytään yhdessä tekemään vielä isoja tuloksia!Johanna Guessous
Team SportLife
IFBB Bikini Fitness
2017 Fitness Classic yleisen sarjan 1. masters 2.
2018 Oslo GP yleisen sarjan 1. ja masters 2.
2018 Fitness Classic 2. ja 2.
2018 EM yleisen sarjan 11.

Olen ollut Matin valmennuksessa vuodesta 2014 lähtien. Matti on ihmisenä äärettömän lämmin ja miellyttävä, valmentajana taas todella rautainen ammattilainen. Treeniohjelmani ja ruokavalioni ovat aina muokattu parhaalla mahdollisella tavalla tukemaan sen hetkisiä tavoitteita yksilölliset vaatimukset huomioon ottaen.

Kroppani kanssa on riittänyt haasteita, mutta joka kerta Matilta on myös löytynyt ratkaisu. Kilpailu toisensa jälkeen, lavalle on saatu aina vain edellistä parempi lopputulos. Kehittymiseni valmennuksen aikana on todella ollut jatkuvaa ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta olennaisiin asioihin on keskitytty yksityiskohtaisesti.

Suosittelen Matin valmennusta lämpimästi!Ida Keränen
Team SportLife
IFBB Bikini Fitness
2016 Nuorten SM 6.
2017 Nuorten SM 1.
2017 Fitness Classic yleinen sarja -160cm 1.
2017 EM-kilpailut semifinaalisijoitus

Aloitin Matin kanssa yhteistyön vuoden 2014 lopussa, kun olin vähitellen lopettelemassa maajoukkuetasoista kilpatanssiuraani ja olin jo pidemmän aikaa haaveillut lajinvaihdosta bikini fitnekseen. En miettinyt kahta kertaa keneen valmentajaan otan yhteyttä: olin aivan myyty Matin ammattitaidosta viimeistään sen jälkeen, kun olin seuraamassa hänen valmennettaviensa menestystä vuoden 2014 SM-kisoissa ja pääsin tapaamaan häntä henkilökohtaisesti. Olen iloinen, että Matti näki minussa potentiaalia ja jo vain reilun vuoden yhteistyön jälkeen sain nuorten SM-kisoissa finaalipaikan ja sitä seuraavana vuonna saavutin sekä nuorten SM-kisoista että naisten yleisestä sarjasta kultamitalit ja pääsin ulkomaille kilpailemaan EM-kisoissa.

Näiden unelmien saavuttamiseen en olisi pystynyt ilman Matin tietotaitoa, ohjausta ja tukea. Valmentajan osaaminen korostuu fitness -lajeissa, kun pitää ottaa jokaisen valmennettavan yksilölliset ominaisuudet ja elämäntilanne erityisen tarkasti huomioon. Mielestäni Matti osaa tämän erinomaisesti: treeniohjelmani ja ruokavalioni on aina sovitettu taustani sekä muun elämäni, kuten opintojen, töiden ja perhe-elämän ohelle. Valmennukseni lähtökohtana on pitkän aikavälin tavoitteet ja niihin pyrkiminen terveys edellä - kyse ei ole mistään pikadieeteistä tai poppakonsteista, vaan Matin valmennus perustuu aina tieteellisesti tutkittuihin menetelmiin. Fyysisen puolen lisäksi Matti käsittää henkisen hyvinvoinnin merkityksen urheilijalle, ja psyykkiset tekijät on aina otettu huomioon valmennuksessa. Matin vahvuudet ovatkin mielestäni raudankovan ammattitaidon ja kokemuksen lisäksi hyvä ihmistuntemus ja kokonaisvaltainen valmennusote. Matti on myös persoonana hyvin miellyttävä: häntä on aina ollut helppo lähestyä missä tahansa asiassa ja voin luottaa hänen osaamiseensa ja tukeensa.

Jatkamme yhteistyötä varmasti pitkään ja olen varma, että saavutamme jatkossakin hienoja tuloksia yhdessä. Voin lämpimästi suositella Matin valmennusta kaikille aina kuntoilijoista kilpaurheilijoihin, sillä valmennussuhde räätälöidään kaikille yksilöllisesti tavoitteisiin sopivaksi. Matin lempinimi "Guru" pitää todella paikkansa.Minna Tanttu
Team SportLife
IFBB Body Fitness
2016:
Juniorien SM 2.
Em-karsinta 6.
SM-karsinta 3.
SM 1.
MM 10

Helmikuussa 2014 Matin toimistolle asteli itsestään epävarma tyttö, joka halusi näyttää paremmalta ja saada salibandy-harrastukselle korvaajan. Matilla oli heti alusta selkeät sävelet tuon tytön suhteen, vaikka tyttö ei sitä vielä silloin tiennyt. 2 vuotta myöhemmin tuo tyttö voitti SM-hopeaa junioreissa ja puoli vuotta eteenpäin juhli Suomen mestaruutta yleisessä sarjassa. Tyttö pääsi MM-kisoissa top 10:iin, koska tuohon tyttöön uskottiin jo alusta alkaen ja tuon tytön valmentaja teki siitä mahdollista.

Tuo tyttö on allekirjoittanut ja tuo valmentaja on Matti. Matti tunnetaan rautaisesta ammattitaidosta, mutta itse nostaisin esiin Matin ihmistuntemuksen! Matilla on käsittämätön kyky tsempata, luoda uskoa ja rohkaista valmennettaviaan taustasta ja tavoitteista riippumatta. Matti on ollut miulle jo vuosia se kallio keneen tukeutua, kun on vaikeata. Tukea on aina saanut kun on tarvinnut, olkoonpa sitten off- tai kisakausi!

Matin ohjeilla elämä on niin perusarjessa, kuin kisadieetilläkin, helppoa, sillä ohjeet ovat yksilölliset ja elämäntyyliin sopivat. Matti ottaa taitavasti huomioon erilaiset elämäntilanteet, työkuviot ja valmennettavan omat ominaisuudet ohjelmia tehdessään. On helppoa luottaa asiat Matin käsiin, kun kyseessä on yksi Suomen ammattitaitoisimpia valmentajia, sekä samalla hyvä ystävä!Minna Pajulahti
Team SportLife>
IFBB Pro Women's Physique
SM 1. (Fitness)
Arnold Amateur 2. (Fitness)

Matin kanssa olemme aloittaneet yhteistyön vuonna 2006. Kaikki, jotka minua ovat valmentaneet ovat sanoneet, että kehoni on yksi haastavimmista ellei haastavin mitä alalta löytyy. Onneksi sentään luonne on helpompi! ;) Matti on perehtynyt kehoni toimintaan ja osaa ottaa erilaiset asiat huomioon. Matti on ollut elämäni kunnon takana ja hän sanookin kehoni olevan niin erikoinen, että lopputulos on joko fiasko tai ihan huippu. Matin kanssa se on ollut ihan huippu! Ilman häntä en olisi tässä missä nyt olen.

Matti tuntee minut ihmisenä myös kuntosalin ulkopuolella ja se on minusta tärkeä asia. Hän on empaattinen ja välittävä valmentaja, jonka ammattitaito ja kokemus lajista ovat omaa luokkaansa. Matti osaa myös niin sanotusti lukea minua ja tietää mikä hinku minulla on kilpailla. Tarpeen tullen hän on jarrumies joka toppuuttelee yli-innokasta Minnaa. Arvostan Mattia ja kun hän sanoo jotain, asia on niin. Kun katsotte Matin meriittejä ja valmennettavia huomaatte, että tulokset puhuvat puolestaan.

Matti on kiistatta huippuvalmentaja ja kilpailijana voin ylpeänä sanoa olevani ammattitaitoisen valmentajan siipien alla. Matin valmennuksessa saavutin Fitneksen Suomenmestaruuden ja Arnold Amateur kisoissa Columbuksessa vuonna 2010 sijoituin toiseksi. Pro Fitness kisoissa kilpailin vuonna 2011 kahdesti ollen sijoilla 7. ja 5. Nyt kilpailuista on ollut kahden vuoden tauko ja odotan innolla debyyttiäni Pro Women's Physique- kilpailuissa.Susanna Mantila
Team SportLife
IFBB Pro Women's Physique
SM 1.
MM 1. + overall

Aloitin Matin ravintovalmennuksessa alkuvuonna 2013, jolloin tähtäimessäni olivat syksyn IFBB Women´s physique-kisat. Yhteistyön tuloksena voitin karsintakisan, SM-kultaa, MM-kultaa sekä MM-overall -tittelin. Vaikka yhteistyömme ennen kisadieetin alkua ei kestänyt kuin muutaman kuukauden, Matti hoksasi heti aineenvaihduntani erityispiirteet ja muokkasi ruokavalioni sen vaatimuksia vastaavaksi. Vaikka välillä tuli vastoinkäymisiä, niin Matilla ei koskaan mennyt sormi suuhun, vaan ratkaisu tuli kuin apteekin hyllyltä ja dieetti eteni loppuun saakka suunnitelmien mukaan. Lisäksi loppuviimeistelyt olivat aivan huippuluokkaa. Kisasin kolmet kisat syksyllä. Tämä vaatii valmentajalta todellista ammattitaitoa ja jokaiseen sain juuri sitä kisaa varten suunnitellut yksilölliset loppuviimeistelyt, jotka toimivat suunnitellusti. Matti on valmentajana vaativa eikä päästä valmennettaviaan helpolla, mutta tämän ansiosta pääsimme huipputuloksiin! Matilta koin saavani yksilöllistä valmennusta, jossa asiakas otetaan huomioon kokonaisuutena, perhe- ja työelämää myöden. Voin suositella Mattia lämpimästi kaikille aloittelijasta ammattilaisiin!
Antti Halmo
Team SportLifeTeam SportLife
Kehonrakennus
SM 1. + overall
PM 3.
Arnold Amataur competitor

Yhteistyö Gurun kanssa alkoi 2010 loppuvuodesta jolloin ruokailut sekä lisäravinteet muokattiin juuri minulle sopiviksi. Vajaassa vuodessa teimme kymmenisen kiloa lisää lihasmassaa ja kisaprojektin lopputulos oli SM kultaa sekä Overall voitto! Siitä jatkettiin puolitoista vuotta eteenpäin ja tuloksena jälleen kymmenen kiloa lihasmassaa ja edustuspaikka Arnold's Amateur kehonrakennuskilpailussa USA:ssa. Koko ajan myös kehon symmetria on parantunut. Matilla on huikea taito ja tietämys ravintoasioista sekä urheilun maailmasta yleensäkin, kertaakaan en ole jäänyt ilman vastausta sekä aina olen saanut kaikelle selityksen mikä on mieltä askarruttanut! Suosittelen erittäin lämpimästi!Arja Moilanen
Team SportLife
IFBB Pro Women's Physique
SM 1.
EM 5.
MM 2.
IFBB Pro Women's Physique competitor

Olen tehnyt Matin kanssa yhteistyötä vuodesta 2009 saakka. Yhteistyö on tuottanut tuloksena kehonrakennuksesta muun muassa MM hopeaa ja SM kultaa 2011. Matti on alusta asti onnistunut laatimaan juuri minulle sopivat ohjeet ja olemme yhdessä rakentaneet juuri minun kroppaani, mieltäni ja tavoitteitani palvelevan kokonaisuuden. Matin valvonnan alla olen saanut toteuttaa itseäni ja näin oppinut todella paljon. Matilla on kyky kuunnella ja ammattitaitoa reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin esimerkiksi kilpailuihin valmistautuessa. Jos haluat menestyä ja saada yksilöllistä, ammattitaitoista valmennusta, suosittelen ehdottomasti Mattia!Tarja Vähäkuopus
Team SportLife
Bodyfitness
SM 1. + overall
PM 2.
MM 5.
Arnold Amateur 4.

Olemme Matin kanssa tehneet yhteistyötä vuodesta 2006 lähtien. Yhteistyö on ollut rakentavaa ja vain tiivistynyt vuosien kuluessa. Mielestäni Matti on valmentajana luotettava, kannustava ja johdonmukainen. Hänellä on vuosikymmenien kokemus ravintoasioista ja treenaamisesta. Käytännön kokemuksen tukena toimii valmentajan analyyttinen lähestymistapa sekä jatkuva tiedon nälkä. Urheilevien naisten valmentajana Matti on kiistaton kunkku ja siitä tulokset puhuvat puolestaan! Kuulun Matin kilpaurheilijoiden valmennustiimiin ja kisaan body fitnessissä. Valmentajan roolin merkitys korostuu kisakaudella, jolloin valmentaja laatii kisadieetin aikataulun, ruokavalion ja treeniohjelman. Matti seuraa kunnon etenemistä sekä tekee tarvittavat muutokset ruokavalioon ja treeneihin optimaalisen kisakunnon saavuttamiseksi. Valmennustiimin urheilijat ovat Matille tasavertaisia yksilöitä, joille laaditaan suunnitelmat huomioiden yksilön resurssit, taso ja sukupuoli. Minun osuuteni on ollut toteuttaa suunnitelmaa, keskittyä omaan tekemiseeni ja kuunnella omaa kehoani. Keskustelemme kokemuksista ja Matti tekee päätökset saamansa palautteen ja näkemänsä perusteella. Yksi hienoimpia ominaisuuksia Matilla on, että hän kuuntelee ja keskittyy valmennettavaansa, analysoi tilanteen ja tekee johtopäätökset. En muista tilannetta, jossa muutoksia tehtäessä olisi menty pieleen, vaan aina kunto on mennyt eteenpäin. Kisalavalla on aina ollut paras mahdollinen kunto! Kisakauden ulkopuolella yhteistyö jatkuu. Asetetaan seuraava määränpää. Ajallisesti se voi olla puolen vuoden päässä tai muutaman vuoden päässä mutta töitä tehdään kohti seuraava tavoitetta.Sonia Grönroos
Team SportLifeTeam SportLife
Nyrkkeily
Suomen mestari 2013 -48kg
Pohjoismaiden mestari 2013 -48kg
EU mestaruuskisat 2. 2013 -48kg

Vain muutama kuukausi Matin ravintovalmennuksessa ja nyt tuntuu vihdoin, että urheilijana minulla on kaikki osa-alueet kunnossa ja ammattitaitoinen tuki lähellä. Yhteistyömme tulee varmasti jatkumaan pitkään! :)Emma Ahonen
Team SportLife
Bikini Fitness -163 cm
SM 1. Fitness Expo 2013

Aloitimme yhteistyön Matin kanssa 2012. Tähtäimessä oli syksyn 2013 Bikini fitness SM-kisat, joista tulikin kultamitali kotiin viemisiksi ja MM-kisapaikka Kiovaan. Matti Halonen on erittäin ammattitaitoinen valmentaja ja aidosti kiinnostunut valmennettavistaan. Matille on tärkeää valmennettaviensa terveys ja jaksaminen. Ruokavalioni ja treenit on aina muokattu yksilöllisesti ja otettu huomioon myös minunkin toiveeni. Matti jaksoi uskoa minuun alusta asti ja tsempata. Ei tarvinnut stressata turhia dieetillä tai kisavalmisteluissa, kun tapaamisia oli säännöllisesti, nenän edessä oli jatkuvasti päivitetyt ohjeet ja vastaukset kysymyksiin tulevat ripeästi.

Suosittelen lämpimästi Matti Halosta kaikille!Mia Lahti
Team SportLife
Bikini Fitness -168 cm
2. Fitness Classic 2013
SM 2. Fitness Expo 2013

Hakeuduin Matin valmennukseen joulukuussa 2011, koska halusin kisaprojektiani tukemaan luotettavan ja välittävän valmentajan, jolla olisi tarvittava asiantuntemus ja tietotaito viemään minut tavoitteisiini. Matti on ottanut huomioon hyvin diabetekseni, ja mm. kisadieetit on suunniteltu ensisijaisesti terveyttäni ajatellen. Oli siis tilanteesi mikä tahansa, voit olla varma, että Matti osaa ottaa sen huomioon ja pääset varmasti omiin tavoitteisiisi.Eeli Halonen
Team SportLife
Classic Bodybuilding
SM 1. alle 23 v Fitness Expo 2013
2015 SM 1. + overall
2017 Fitness Classic 1


Aloitin tavoitteellisen harjoittelun ja yhteistyön Matin kanssa kesäkuussa 2012. Syksyllä 2013 kädessäni oli jo kultamitali Classic Bodybuildingin nuorten SM-kisoista. Mielestäni tämä kertoo aika paljon Matin ammattitaidosta. Mutta pelkät konkreettiset tulokset eivät ole ainoa syy, miksi häntä pidetään yhtenä parhaimmista valmentajista alalla. Ihmisenä Matti on äärimmäisen mukava ja helposti lähestyttävä. Hän pitää kaikkia valmennettaviaan samanvertaisina, olivat he sitten ammattilaisia tai vasta-alkajia. Lisäksi Matin valmennustyyli on maanläheinen ja valmennettavien henkinen hyvinvointi on hänelle tärkeää. Itse huomasin, että vuodessa voi saada aikaan todellakin kovia tuloksia ilman, että elämä olisi absoluuttisen askeettista bodyelämää.

Olivat tavoitteesi sitten kuinka korkealla tahansa, suosittelen lämpimästi hyödyntämään Matin raudanlujaa ammattitaitoa. Samanlaista Gurua ei ihan heti tule vastaan!

Copyright © 2018 www.mattihalonen.com